Kolakuljettimet

Seimecin monipuoliseen valikoimaan kuuluu yksi- ja kaksiketjuiset kolakuljettimet. Kolakuljetin on aina suunniteltu vastaamaan myös vaativimmat teollisuuden ja materiaalinkäsittelyn olosuhteet.

Kolakuljetin Seimecilta

Laadukas kolakuljetin tarjoaa tehokkaan ja luotettavan ratkaisun bulk-materiaalin kuljetukseen ja käsittelyyn. Korkealaatuisen kuljetinketjun päälle asennetut kolat ovat hiljaisia, mutta tehokkaita.

Tarvittaessa voimme varustella kolakuljettimen valmiina asennettuna erilaisilla lisäominaisuuksilla. Näihin kuuluvat esimerkiksi sammutusputkistot, murtokalvot, muovipohjat sekä saattolämmitys.

Sammutusputkisto suojaa kolakuljettimet mahdollisilta tulipaloilta, murtokalvot vähentävät materiaalin roiskumista ja muovipohjat voivat lisätä kuljettimen kestävyyttä. Saattolämmitys taas on erinomainen ratkaisu jäätymisen estämiseksi kylmissä olosuhteissa.

Kolakuljetin soveltuu monipuolisesti erilaisiin teollisuuden aloihin, kuten kaivosteollisuuteen, voimalaitoksiin ja materiaalinkäsittelyyn. 

Kolakuljettimen huolto ja varaosat

Seimec on tunnettu laadukkaista ja kestävistä materiaalinkäsittelyratkaisuistaan. Luotettavuus, tehokkuus ja asiakaslähtöinen asiantuntemus ovat ydinarvojamme, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa. Tästä hyvänä esimerkkinä meidän räätälöidyt huoltosopimukset. Huoltosopimukset mahdollistaa erittän nopean huollon ja varaosien saatavuuden. Lue lisää Seimecin huoltosopimuksesta..

Seimec palveluntarjoajana

Tutustu Seimecin monipuoliseen valikoimaan täältä ja ota tarvittaessa yhteyttä asiantuntijoihimme tästä saadaksesi lisätietoa ja henkilökohtaista palvelua. Sivua selatessa löydät myös meidän myynnin yhteystiedot.

Olemme täällä tukemassa teollisuutesi tehokkuutta ja suorituskykyä!

Seimec kolakuljetin

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös Sulkusyöttimet, Ruuvikuljettimet, Kiekkoseulat, Vastaanottoasemat, Annosteluasemat ja materiaalin murskaimet..

 

Ole yhteydessä myyntiimme!

Kolakuljetin | Seimec Service Oy
Myynti
Teijo Pasanen