Annosteluasemat

Annosteluasemat Seimecilta. Seimec rikkigranulaatti torni on CHP-laitoksilla hyväksi todettu ratkaisu, kun siirrytään turpeen poltosta hakkeeseen ja muihin kattilaputkistoja kuluttaviin polttoaineisiin. 

Ajat muuttuvat, niin myös polttoaineet ja niiden annostelu..

Seimec service oy rikkigranulaatti asennus

Bulk-materiaalien annostelu 

Bulk-materiaalin annosteluasemalla voidaan annostella, niin pieniä kuin suuria määriä aina tarkasti erilaiset prosessit huomioon ottaen.

Annostelu tapahtuu tarkkuusruuvilla, jota ohjataan taajuusmuuttajalla. Rikkigranulaatti annostelijan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota annostelun tarkkuuteen, käytettävyyteen ja kilpailukykyiseen hankintahintaan.

Annosteluasemat täydentävät järjestelmää kokonaisvaltaisesti. Koska Seimecin annnosteluasemat mahdollistavat tarkan ja hallitun rikkigranulaatin syötön, on annosteluasemat avainasemassa polttoaineiden laadun optimoinnissa ja voimalaitoksen suorituskyvyn parantamisessa.

Seimec rikkigranulaattitorni annosteluasema

Seimec palveluntarjoajana

Palvelumme vahvuuksia ovat oma suunnittelu, osavalmistus ja oma tuotanto sekä huoltopalvelu. Valmistamme tuotteemme omassa konepajassamme, korkealuokkaisista komponenteista. Tuotteemme ovat taatusti kotimaisia.

Kysy lisää meidän rikkigranulaattitornista ja annosteluasemista myynniltämme tekstin alapuolelta. Muut yhteystiedot löydät tästä linkistä. Voit myös tutustua muuhun tuote- ja palveluntarjontaamme täältä.

 

Ole yhteydessä myyntiimme!

Annosteluasemat/Rikkigranulaatti torni by Seimec Service Oy
CEO, Myynti
Olli Mäkipelto

Seimec Service Oy

Seimec kasvaja 2022