Murskaimet

Seimecin materiaalin murskain kiinteän polttoaineen seassa olevien ylisuurten partikkelien ja muun materiaalin murskaukseen. Murskaimet ovat teholtaan ja kapasiteetiltaan mitoitettu aina käyttötarkoituksen mukaan. Seimec Service Oy:n murskaimet ovat varmatoimisia ja helppoja huoltaa.

Materiaalin murskain Seimeciltä

Materiaalit, joita murskaimet pilkkoo ovat esim. biopohjaiset materiaalit(hake, kuori, sahanpuru, turve.), kalkkikivi, maatalousmateriaalit, ligniini ja räätälöidysti myös muita materiaaleja.

Murskain räätälöidään aina materiaalikoon, kapasiteetin, materiaalityypin ja murskaimen sijoituksen mukaan. Helppo huoltoisuus ja muuten räätälöidyt laitteet mahdollistavat asiakkaalle optimaalisen lopputuloksen.

Murskaimen huolto ja varaosat

Seimec Servicen muu palvelutarjonta takaa tyytyväisyytesi. Olemme luotettava kumppani, jonka huoltosopimukset on mahdollisuus räätälöidä juuri teidän tarpeisiin.

Huoltosopimuksiin on mahdollisuus sisällyttää myös varaosien nopean toimituksen.. Lue lisää huoltosopimuksesta täältä.Seimec murskain

Murskaimet ovat osana mm. polttoaineen käsittely -prosessia ja muita materiaalinkäsittely tarpeita. Jos haluat kysyä lisää Seimecin murskaimista löydät myyntimme yhteystiedot alta ja muut yhteystiedot tästä linkistä.

Seimecin palveluntarjonta

Koska polttoaineen- ja bulk-materiaalien käsittelyyn tarvitaan muitakin tuotteita, voit tutustua meidän tuote- ja palvelutarjontaan linkeistä. Bulk-materiaalin käsittelyyn, syöttöön ja siirtoon löytyy meiltä myös Sulkusyöttimet, Kiekkoseulat, Ruuvikuljettimet, Vastaanottoasemat, Annosteluasemat ja Kolakuljettimet..

 

Ole yhteydessä myyntiimme!

Murskaimet, materiaalin murskain by Seimec Service Oy
Myynti
Teijo Pasanen