Sulkusyöttimet

Sulkusyöttimet Seimecilta. Saat meiltä samaan palveluun tarvekartoituksen, suunnittelun, valmistuksen ja halutessasi myös huoltosopimuksen. 

Etsitkö korkealaatuista sulkusyötintä polttoaineen syöttöön, tuhkan- ja pölynpoistoon tai muihin prosessiteollisuuden tarpeisiin? Seimec Service on luotettava kumppani, jolla on yli 20 vuoden erikoisosaaminen sulkusyöttimien suunnittelussa, valmistuksessa, huollossa ja asennuksissa.

Seimecin sulkusyöttimet ovat huippulaatuisia ja täyttävät korkeimmatkin standardit. Tarjoamme kattavan palvelupaketin aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon asti. Luotettavuutemme perustuu vahvaan ammattitaitoon sekä pitkäaikaiseen kokemukseen alalta.

Miksi valita Seimec sulkusyöttimen toimittajaksi?

Koska Seimec Servicen ammattilaiset ymmärtävät sulkusyöttimien erityisvaatimukset ja tarjoavat ratkaisuja, jotka tehostavat prosessejasi. Huolehdimme myös sulkusyöttimiesi pitkäaikaisesta suorituskyvystä tarjoamalla laadukasta huoltoa ja asiantuntevaa teknistä tukea. Meille tärkeintä on, että saatte laadukkaan tuotteen, joka kestää ja palvelun, johon olette erityisen tyytyväisiä.

Hanki sulkusyöttimet, jotka vastaavat vaativiinkin tarpeisiisi - valitse Seimec.

Seimec sulkusyötin

Seimecin vahvuudet

Meidän vahvuudet perustuvat omaan osavalmistukseen, tuotantoon ja erinomaiseen huoltopalveluumme. Oma konepajamme käyttää korkealuokkaisia komponentteja, varmistaen tuotteidemme huippulaadun. Voit luottaa siihen, että Seimec Servicen sulkusyöttimet ovat taatusti kotimaisia ja vastaavat vaativiinkin tarpeisiisi.

Huolto

Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sulkusyöttimille. Teemme kaiken asiakkaallemme helpoksi. Asiakkaamme toimittavat sulkusyöttimet huoltoon meidän Kokkolan toimipisteeseen. Teemme kustannusarvion, huollamme laitteen ja toimitamme sen takaisin asiakkaalle. Meidän huoltamilla laitteilla on 1 vuoden takuu. Vuoden takuulla haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat kokonaisvaltaltaisesti tyytyväisiä meihin palveluntarjoajana. 

Sulkusyöttimien (lokerosyöttimien) vakiomallien mitoitukset

Suunnittelemme ja valmistamme myös mittatilaustyönä. Olemme tehneet mittatilaustöitä 20 vuoden kokemuksella, joten näidenkin osalta voitte luottaa meihin täysin.  

Seimec sulkusyöttimen mitoitus

Kiinteän polttoaineen syöttö, tuhka, vilja, bulk-tavara tai kemianteollisuus. Sulkusyöttimet valmistetaan siirrettävän materiaalien vaatimusten mukaisesti.

Esimerkkeinä pesän sisäpuolen kovakromaus ja HST-rakenne. Voit halutessasi tutustua meidän muihin tuotteisiin täältä. Myyntimme yhteystiedot löytyvät alta, jos sinulla heräsi kysyttävää meidän sulkusyöttimien osalta. Muut yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

 

Sulkusyöttimet by Seimec Service Oy
Myynti
Teijo Pasanen

Kuntotarkastukset kuljetinjärjestelmiin! Nyt on aika tilata kevään ja kesän kuntotarkastukset. Kysy tarjousta teidän kuljetinjärjestelmien tarkastuksista. Tarvittaessa huolto samasta paikasta.

Seimec service Oy kasvaja 2022 kauppalehti