Sulkusyöttimet

Sulkusyöttimien valmistus ja huolto tehokkaasti

Korkealaatuiset sulkusyöttimet polttoaineen syöttöön, tuhkan- ja pölynpoistoon sekä prosessiteollisuuden tarpeisiin. Sulkusyötinten teko vaatii erikoisosaamista, kokemusta ja vahvaa ammattitaitoa.

Seimec Service on erikoistunut sulkusyöttimien suunnitteluun, valmistukseen, huoltoon ja asennuksiin. Taustalla on yli 20 vuoden kokemuksemme sulkusyöttimien valmistuksesta.

Seimec sulkusyötin

Palvelumme vahvuuksia ovat oma osavalmistus ja oma tuotanto sekä huoltopalvelu. Valmistamme tuotteemme omassa konepajassamme, korkealuokkaisista komponenteista. Tuotteemme ovat taatusti kotimaisia. Huollamme myös muiden valmistamia sulkusyöttimiä.

Huolto

Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sulkusyöttimille. Teemme kaiken asiakkaallemme helpoksi. Asiakkaamme toimittavat sulkusyöttimet huoltoon Kokkolan toimipisteeseemme. Teemme kustannusarvion, huollamme laitteen ja toimitamme sen takaisin asiakkaallemme. Huoltamillamme laitteillamme on 1 vuoden takuu.

Sulkusyöttimien (lokerosyöttimien) vakiomallien mitoitukset

Suunnittelemme ja valmistamme myös mittatilaustyönä.

Seimec sulkusyöttimen mitoitus

Kiinteän polttoaineen syöttö, tuhka, vilja, bulk-tavara tai kemianteollisuus. Sulkusyöttimet valmistetaan siirrettävän materiaalien vaatimusten mukaisesti. Esimerkkeinä pesän sisäpuolen kovakromaus, HST-rakenne.

 

Teijo Pasanen Seimec myynti
Myynti
Teijo Pasanen

Nyt on aika tilata kevään ja kesän kuntotarkastukset. Kysy tarjousta teidän kuljetinjärjestelmien tarkastuksista!

Seimec service Oy kasvaja 2022 kauppalehti