Järjestelmätoimitukset

Oli kyse sitten polttoaineen, tuhkan tai bulk-materiaalien siirtämisestä, on Seimec luotettava kumppani. Kun tiedämme siirrettävän materiaalin, materiaalin määrän ja sen, mistä minne se täytyy siirtää, etsimme parhaan ratkaisun yhteistyössä asiakkaamme kanssa.  Tarjoamme kokonaisratkaisun järjestelmän suunnittelusta ja valmistuksesta asennukseen, koekäyttöön, käyttökoulutukseen ja huoltoon saakka. Tarvittaessa asiakkaamme saa meiltä myös sähkö- ja automaatiopalvelut.

Polttoaineensiirtojärjestelmät

Toimitamme järjestelmät polttoaineen siirtoon aina vastaanotosta  kattilan syöttöön asti. Järjestelmien suunnittelussa ja valmistuksessa otetaan tarkasti huomioon nykyiset työturvallisuus- ja ATEX-määräykset.

Polttoainejärjestelmän varman toiminnan takaa oikean kokonaisuuden valitseminen. Siksi tarjoamme asiakkaillemme tavallisten kuljettimien lisäksi myös seulat, murskaimet, magneettierottimet, sammutusputkistot, hoitotasot sekä murtokalvot.

Tuhkanpoistojärjestelmät

Rakennamme mekaaniset tuhkankäsittelyjärjestelmät sekä kuiva- että märkätuhkan poistoon. Valikoimaamme kuuluu ruuvi- ja kolakuljettimet, sulkusyöttimet sekä tasausjärjestelmällä varustetut tuhkakontit.

Seimec Hiilitasku/tuhkankäsittelyjärjestelmä
Seimec Service Oy | Sulkusyöttimet, ruuvikuljetin, kolakuljetin, seulat, murskain, annosteluasemat ja vastaanottoasemta
Myynti
Teijo Pasanen