Seimec Service Oy

Me Seimec Service Oy:lla olemme ylpeitä yli 20 vuoden asiantuntemuksesta kiinteän polttoaineen ja bulk-materiaalien syötössä ja siirrossa. Matkan varrella olemme jalostaneet suunnittelu- ja laitevalmistustaitomme aivan ensiluokkaiseksi ja nykyisin hallitsemme erinomaisesti koko prosessin aina suunnittelusta mahdollisiin huoltotoimenpiteisiin. Tämä tekee meistä vankan kuljetinjärjestelmien asiantuntijan alallamme.

Missiomme on aina tarjota asiakkaillemme palvelua, joka on täysin räätälöity heidän tarpeidensa mukaisesti. Panostamme huippulaatuun, toimintavarmuuteen ja helppohoitoisuuteen kaikissa ratkaisuissamme. Käytämme vain parhaita komponentteja ja valitsemme materiaalit huolellisesti käyttökohteen vaatimusten perusteella. Turvallisuus ja laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, eikä ammattitaitoisesta henkilökunnastamme tingitä missään vaiheessa.

Tarjontaamme kuuluu mm. annosteluasemat, sulkusyöttimet, murskaimet, seulat, kolakuljettimet, ruuvikuljettimet ja vastaanottoasemat. Voit tutustua meidän tuotteisiin painamalla tästä.

Seimec on sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka vastaavat täysin asiakkaidemme odotuksiin. Tule osaksi Seimecin tarinaa, missä ammattitaito, laatu ja asiakaslähtöisyys ovat avainasemassa!

Voitte olla yhteydessä myyntiimme, jos kaipaatte lisätietoja. Yhteystiedot löytyvät täältä.