Ruuvikuljettimet

Seimecin ruuvikuljettimet ovat suunniteltu täyttämään vaativat standardit ja tarjoamaan erinomaisen suorituskyvyn myös vaikeissa prosessiolosuhteissa.

Ruuvikuljetin räätälöitynä

Ruuvikuljetin räätälöidään aina huolellisesti asiakkaiden ja tehtaan ainutlaatuisten tarpeiden mukaisesti, tarjoten kustannustehokkaan ja luotettavan ratkaisun.

Seimecin ruuvikuljettimet ovat ihanteellisia erilaisten materiaalien, kuten hakkeen siirtoon. Myös muiden materiaalien, kuten hiekan ja tuhkan, kuljettamiseen, purkamiseen ja syöttämiseen. Lisäksi ruuvikuljetin soveltuu myös tarvittaessa märän materiaalin käsittelyyn, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia monenlaisiin tarpeisiin.

Ruuvikuljettimet on erityisesti suunniteltu kestämään raskasta teollisuuskäyttöä. Ne tarjoavat tehokkaan ratkaisun irtotavaran kuljettamiseen lyhyitä tai pidempiä matkoja sekä vaaka- että pystysuunnassa integroituen kokonaisprosessiin tyylikkäästi..

Jokainen ruuvikuljetin räätälöidään huolellisesti ottaen huomioon kapasiteetti, etäisyys, kuljetettava materiaali ja käyttötarkoitus, varmistaen täydellisen sovituksen asiakkaan tarpeisiin.

Helppokäyttöisyyden ja monipuolisten käyttömahdollisuuksien ansiosta ruuvikuljetin voidaan räätälöidä myös erikoistarpeisiin, kuten jäähdyttämiseen, lämmittämiseen ja materiaalivirran jakamiseen. Tämä tekee Seimecin ruuvikuljettimista erinomaisen valinnan monenlaisiin teollisiin sovelluksiin. 

Seimec palveluntarjoajana

Etsiessäsi luotettavaa ja monipuolista ruuvikuljetinratkaisua, Seimec tarjoaa laadukkaita ja tehokkaita vaihtoehtoja. Tutustu palveluumme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme löytääksesi täydellisen ruuvikuljettimen tarpeisiisi.

Ruuvikuljettimen huolto ja varaosat

Tarjoamme myös huoltosopimuksia räätälöidysti asiakkaiden tarpeet huomioiden. Ruuvikuljetin on kestävä ja varmatoiminen ratkaisu, mutta huoltosopimuksellamme saadaan varmistettua kokonaisprosessin soljuvuus tilanteessa, kuin tilanteessa..

Jos etsit myös muita ratkaisuja kiinteän polttoaineen ja bulk-materiaalien syöttöön ja siirtoon, niin voit tutustua muihin tarjoamiimme tuotteisiin täältä.

Seimec ruuvikuljetin

Ruuvikuljettimien mitoitus

Ruuvikuljetin suunniteltuna bulk-materiaalin siirtoon ja annosteluun. Käyttökohteesta riippuen kouru- tai putkirunkoiset, kokoluokat aina ∅1000 mm asti. Räätälöidyt ratkaisut mahdollistaa ruuvikuljettimen monipuolisen hyödyntämisen.

Tarpeen vaatiessa tutustu myös meidän muihin tuotteisiin.. Tarjontaamme kuuluu Sulkusyöttimet, Murskaimet, Seulat, Vastaanottoasemat, Annosteluasemat sekä Kolakuljettimet..

 

Ole yhteydessä myyntiimme!